1051829405572652

Atletklubfrem@gmail.com
Tlf: +4520302707

Se menu og åbningstider her

AK Frem Fightcenter, hvor du kan træne Grappling Stand Up Fighting Jiu Jitsu Open mat

Medlemsfællesskab

Som medlem får du adgang til vores medlemsside, hvor teknikvideoer, klubture og andre sociale arrangementer bliver slået op

Kvalificerede undervisere

Vores undervisere har mange års erfaring indenfor blandet kampsport og dermed muligheden for at tilpasse træningen til dit individuelle niveau

Kvalitetstestet udstyr

Med to træningsmåtter har vi masser af plads til vores træninger og alt det nødvendige udstyr

Ønsker du at udfordre dig selv? Blive teknisk dygtig indenfor kampsport og en del af et stort fællesskab, hvor der er plads, til den DU er?

Ingen kampsportsudøvere er ens i forhold til in -og output af træning

Derfor er vi i AK Frem passioneret om, hvordan DU som det enkelte medlem, kan få den største værdi af din træning

I kampsportsafdelingen i AK Frem er der fokus på fællesskab, kammeratskab og dygtiggørelse indenfor kampsportsgrenene; Brasiliansk Ju Jitsu og Thai boksning.

Vil du snakke med et menneske fra AK Frem, som er åben overfor, at svare på alle dine spørgsmål?

Vi ser frem til at møde DIG til din næste træning

Tim Safarian

AK Frems Jiu Jitsu træner

Jacob Thorup Thomsen

AK Frems Stand up fighting træner

Yderligere information:

Brasiliansk Jiu Jitsu: Mandag og Torsdag er træningen fokuseret traditionel brasiliansk jiu jitsu hvor vi arbejder i gi'en.

No-Gi grappling: Tirsdag: En hurtigere form for jiu jitsu hvor der er fokus på arbejde i alle aspekterne uden brugen af GI.

Open Mat: Her kan du arbejde med drills, sparre frit og træne på kryds og tværs af stilarterne. Det er som udgangspunkt uden instruktør - hvor man arbejder med holdet på måtten selvstændigt.

Hvordan er en træning typisk bygget op: 15 minutters opvarmning 30 minutters teknik træning 15 minutters situations sparring 30 minutters fri sparring Fælles nævneren for vores hold er at de trænere vi har, er dedikerede og har mange års kamp og undervisnings erfaring.

FAQ

Hyppigt stillede spørgsmål og svar

I kampsportsafdelingen, kan man blive mødt af et stort indhold af forskellige kampsportsgrene. Specifikt Brasiliansk Ju Jitsu, og Stand up fighting. 

Brasiliansk Jiu-Jitsu opstod som følge af, at den japanske judo-ekspert Mitsuyo Maeda besøgte Brasilien i 1914 og udbredte sin viden, der især udmærkede sig inden for gulvkamp. Her fik han blandt andre Carlos og Hélio Gracie som sine elever, som senere videreudviklede kampsystemet. Den brasilianske jiu-jitsu er også kendt under navnet ‘Gracie Jiu-jitsu’, hvilket skyldes, at Gracie-familien havde toneangivende indflydelse på udbredelsen af BJJ i den vestlige verden.[kilde mangler]

BJJ blev først rigtig kendt uden for Brasilien i 1993, da Royce Gracie vandt første udgave af Ultimate Fighting Championship (UFC). Her vandt han over 3 modstandere på samme aften med en samlet kamptid på under 5 minutter. Royce Gracie vandt senere også 2. og 4. udgave af UFC i åben vægtklasse.

Stand up fighting: Er en sportsgren, som involvere teknisk baseret træning indenfor slag, spark og nærkamp, hvorved du udkonkurrere din modstander ved styrke, adræthed og teknik.

Thailandsk Boksning (Noun: Muay Thai): Er den såkaldte otte-lemmers kampstil, hvor der både trænes med slag/spark/albuer og knæ

Kampsportsafdelingen i AK Frem et fællesskab med resultater og skalering af individuelle evner med kvalificerede resultater for øje, samt 1-on-1 coaching for de involverede medlemmer af vores dygtige trænere. AK Frem er ingen stor klub, fordi vi vægter det personlige og nærværende fælleskab meget højt. Specielt det personlige, “hyggeligt” og positivt energiske aspekt i AK Frem er noget, vi mener, er meget vigtigt i vores klub

Kampsport er som navnet antager en sport, hvor teknisk kunnen, styrke og nærkamp er i højsæddet, på baggrund af, at kunne blive bedst muligt kyndig indenfor slag, spark, eller anden teknisk kunnen i form af bevægelse. Det vil sige, at man i kampsportsafdelingens grene, proaktivt og målrettet træner imod, at blive teknisk stærk og kyndig for, at kunne forsvare (pacificere) og modkæmpe sin modstander på den bedst mulige facon. Dette kan gøres på mange grundlæggende måder, med mere specificeret træning, en træningsform der fokusere på synergi mellem vores medlemmer, samt et stort fællesskab, hvor vi sammen er i hyggelige rammer, for at lære nye ting.

Det er meget normalt, at have en følelse af, at man er “bagefter” og ens tid til de forskellige sportsgrene er oprundet. Dog mener vi i AK Frem, at dette er en forkert hold, da konkurrencerne er for både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. I op til flere af de sportsgrene, som AK Frem repræsentere, så er de største stjerner, fundet i aldergruppen +20-50 år, hvilket virkeligt sætter spændet for, hvornår dit styrke -og tekniske potentiale er nået, til et væsentligt senere tidspunkt i dit liv. I alle aldersgrupper, er der plads til udvikling, både styrkemæssigt, teknisk kunnen, samt mental og psykologisk udvikling.

For at komme igang, så skal du booke en gratis og uforpligtende prøvetræning, på vedlagte link: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTSWBQhpogCWjs-PA7beNGJqFJ2s03IgBtEVSjaC-zLygVIQ/viewform, 

hvor vores trænere, samt formand vil sørge for, at du får den bedste start.

Mandag: 14:30 – 18:00

Tirsdag: 15:00 – 18:00

Onsdag: 15:00 – 18:00

Fredag: 14:30 – 18:00

Mandag: 18:00 – 19:30

Torsdag: 18:00 – 19:30

Grappling: Tirsdag & Torsdag (16:30 – 18:00)

Open mat: Onsdag (19:00-20:30) og Lørdag (10:00-11:00)

Stand Up Fighting: Mandag (19:30-21:00), Onsdag (16:45-18:15) og Lørdag (11:00-12:30)

Mandag: 16:25 – 17:55

Tirsdag: 16:30 – 18:00

Onsdag: 18:15 – 

Torsdag: 16:30 – 18:00

Lørdag: 10:00 – 11:00

AK FREM

Mariagervej 182,
8930 Randers N

Atletklubbenfrem@gmail.com